CDA Bezoekt Bovenkerkerweg-zone in Middenhoven

 

 

Maandagavond kwam de CDA fractie (Arjen Siegmann, Sandra van Engelen, Bert Rouwenhorst, Dick Aanen en Jurriaan Hesselman) polshoogte nemen van de consequenties van de goedgekeurde Nota van Uitgangspunten. Waar zij overigens de enigen waren die tegen hadden gestemd. 

Raadslid GroenLinks bezoekt Bovenkerkerweg-zone in Middenhoven

Naar aanleiding van de bouwplannen aan de Bovenkerkerweg-zone heeft op woensdag 12 april 2023 gemeenteraadslid dhr. Gert Jan Slump van GroenLinks Amstelveen een bezoek gebracht aan Middenhoven.

VVD fractie bezoekt Middenhoven – Middenbouw

Op woensdag 15 september is de VVD-fractie Amstelveen in persoon van Paul Feenstra, Jet Smit en Arjan Gerritsen op bezoek zijn geweest in de wijk. Tijdens een rondgang via Bouwmeester en Chirurgijn en natuurlijk de ontwikkellocatie Bovenkerkerweg 2-8, het huidige kantooreiland in het
groen, werd uitgebreid gesproken over de actuele stand van zaken en dat wat de bewoners bezig houdt.

D66 Amstelveen deelt zorgen Middenhoven Middenbouw om concept bouwplan Bovenkerkerweg

Vandaag,17 september 2020, bezocht wederom een Amstelveense politicus onze wijk naar aanleiding van de bouwplannen aan de Bovenkerkerweg 2-8 in de groene zoom van Middenhoven. Tawros Aslanjan, recent benoemd tot vicefractievoorzitter van D66 Amstelveen, liet zich informeren door de Actiegroep Middenhoven Middenbouw en gaf een luisterend oor voor de zorgen van de buurt over de concept bouwplannen.

 

BBA deelt zorgen van bewoners Middenhoven over hoogbouwplannen aan Bovenkerkerweg

Onlangs heeft het Actiecomité Middenhoven Middenbouw leden van de BBA (Burger Belangen Amstelveen) ontvangen om te spreken over onze zorgen over de concept bouwplannen aan de Bovenkerkerweg 2-8. Met fractievoorzitter Ruut Kootker, lid van de raadscommissie RWN (Ruimte, Wonen en Natuur), Jacqueline Solleveld Olthof en Pieter Monkelbaan hebben we een wandeling door de groene zone van Middenhoven gemaakt om te spreken over de bouwplannen.

Amstelveens CDA-delegatie schrikt van de bouwplannen Bovenkerkerweg 2-8

Afgelopen woensdag 19 augustus heeft een delegatie van CDA Amstelveen een bezoek gebracht aan de wijk Middenhoven om daar met verontruste bewoners te spreken over de ontwikkelplannen van hoge woningbouw in de groenstrook van Middenhoven aan de Bovenkerkerweg.

 


Gemeenteraadslid Arnout van den Bosch bezoekt Middenhoven voor gesprek over nieuwbouwplan Bovenkerkerweg

Afgelopen vrijdagochtend 14 augustus bezocht PvdA-raadslid Arnout van den Bosch onze wijk in Middenhoven om samen met ons te kijken naar de locatie aan de Bovenkerkerweg 2-8. Met een kop koffie in de hand, hebben we met elkaar gesproken over de concept nieuwbouwplannen.